Τηλ/νίες & Δίκτυα

Υπηρεσίες Τηλ/νιών & Δικτύων

  • Μελέτη, σχεδιασμός , οργάνωση  και εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης  δικτύων, κλειστού κυκλώματος  παρακολούθησης  CCTV , Τηλ.  Κέντρων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Πώληση, εγκατάσταση,  αναβαθμίσεις  τηλεφωνικών κέντρων  PANASONIC,LG ERRICSON ,SIEMENS

Εγκατάσταση και επιδιόρθωση ADSL σύνδεσης

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του ADSL router και τη σύνδεση του με τον υπολογιστή ώστε να "σερφάρετε" με ευκολία και ασφάλεια στο διαδίκτυο. 

Συγκεκριμένα:

  • Παραμετροποιούμε το router σας, ώστε να βελτιστοποιηθεί η ταχύτητα της σύνδεσής σας και να προστατευτεί ο υπολογιστής σας από επιθέσεις τρίτων.
  • Εντοπίζουμε και επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει ο υπολογιστής σας και αδυνατεί να συνδεθεί στο internet. 

Εγκατάσταση οικιακού δικτύου υπολογιστών και περιφερειακών

Σε περίπτωση που στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας υπάρχουν περισσότεροι από έναν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι επιθυμείτε να κάνουν κοινή χρήση αρχείων (filesharing) και εξοπλισμού (εκτυπωτών, scanner, κλπ) καθώς και κοινή χρήση της γραμμής του internet, αναλαμβάνουμε για εσάς τη δημιουργία οικιακού δικτύου. \

Εγκατάσταση

  • Ενσύρματου Δίκτυου: Το ενσύρματο δίκτυο έχει αρκετά πλεονεκτήματα: γρήγορη και εύκολη σύνδεση των υπολογιστών και των περιφερειακών, υψηλή ασφάλεια, μεγάλη ταχύτητα, μόνιμη και σίγουρη συνδεσιμότητα, ανεξάρτητα από την απόσταση των υπολογιστών. Ωστόσο, η ύπαρξη καλωδίων και η περιορισμένη φορητότητα είναι δύο μειονεκτήματα, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν πριν την επιλογή της λύσης αυτής. Αν αυτό αποτελεί πρόβλημα για εσάς, μπορούμε να μετατρέψουμε το υπάρχον ενσύρματο δίκτυο σε ασύρματο.
  • Ασύρματου Δίκτυου :Το ασύρματο δίκτυο είναι πολύ πιο εύχρηστο και προσβάσιμο από κάθε σημείο του χώρου σας, αφού σας απαλλάσσει από το πρόβλημα των καλωδίων. Το βασικό του μειονέκτημα είναι ο κίνδυνος τρίτοι χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυό σας, με αποτέλεσμα να έχετε χαμηλές ταχύτητες στο internet ή ακόμα και να έχουν πρόσβαση σε κάποια αρχεία σας.

Υπηρεσίες Email

Αναλαμβάνουμε για εσάς τη δημιουργία λογαριασμού email καθώς και τη ρύθμιση κατάλληλου λογισμικού που σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε, να λαμβάνετε και να διαχειρίζεστε την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία εύκολα και με ασφάλεια από τον Η/Υ σας. 

Υπηρεσίες Υποστήριξης  σε εταιρίες/Ιδιώτες

  • Επιδιόρθωση, υποστήριξη  του υπάρχων επιχειρησιακού δικτύου
  • Συμβόλαια  συντήρησης ,απομακρυσμένη βοήθεια 
  • Υποστήριξη  περιφερειακού  μηχανογραφικού εξοπλισμού  printers,scanners,ups, etc 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΧΑΡΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 96 44 393

+30 694 63 50 428

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

contact form

Wintech Technologies © 2023